Contact

Contact
Volledige afwerking van uw woning

Binnenhuisafwerking op maat van uw wensen

De binnenhuisafwerking van een woning moet afgestemd worden op de algemene stijl van het huis om een mooi geheel te vormen. Daarom kiezen meer en meer mensen ervoor een beroep te doen op iemand met kennis van zaken om hun binnenschrijnwerken te laten uitvoeren in plaats van dit zelf te doen.

Renoditzz uit Brasschaat is hierbij uw ideale partner! Wij zorgen voor een gedetailleerde opmeting op voorhand en een duidelijke uitwerking van al uw plannen. Onze offertes worden opgemaakt volgens een duidelijke structuur zodat u vooraf volledig weet waar u aan toe bent. U kan ook op ons beroep doen voor het maken van meubels, kasten of ander houtwerk op maat.

Deed u reeds beroep op een andere aannemer en bent u niet tevreden? Contacteer ons dan en wij doen al het mogelijke om uw project nog tot een goed eind te brengen.

Wij focussen ons op kleine projecten waarbij wij steeds veelvuldig contact hebben met onze klanten. Een open communicatie is namelijk belangrijk om te zorgen voor een goed resultaat.

Bel of mail ons voor info!

Bekijk hier alvast enkele van onze realisaties:

Contacteer ons!
03 500 03 30